USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Галичанка: Что мешает Путину уйти?
Президент Российской Федерации Владимир Путин действительно хочет завершить свою карьеру, однако для этого ему нужно решить три проблемы.

Такое мнение в эфире телеканала NewsOne высказал журналист Матвей Ганапольский.

"Да, он действительно хочет, тягостно это для него. Его отпустят потому, что элиты мечтают, чтобы он растворился в воздухе или где-то еще. И сможет путешествовать, никаких проблем. Он сказал одно слово, которое важно, он всегда говорит очень точные слова. Он сказал, что мечтает об успешном завершении карьеры. И вот три пункта мешают ему успешно закончить карьеру", - сказал он.

Ганапольский пояснил, что первой проблемой для Путина является Чечня.

"С ней нет решения вопроса. Либо нужно усмирять, убирать Кадырова, тогда война и черти-что. Мне кажется, у Путина нет решения", - считает журналист.

"Вторая история - это Крым и Донбасс, особенно Крым. Пока есть Крым в том виде, в котором он есть, во взаимоотношениях России и мирового сообщества ни о каком успешном завершении карьеры не может быть и речи потому, что это получается трусость с его точки зрения - я заварил эту кашу, а вы расхлебывайте ее, я буду путешествовать, как председатель географического общества", - добавил Ганапольский.

Он также уверен, что проблемой для Путина является отсутствие преемника.

"Третья история - это то, что он безусловно как ответственный человек, но по-своему ответственный, он мечтает кому-то передать власть, но он не Ельцин, у которого был Путин. Кому? Сечину? Медведев - спит, он будет спать, не о чем говорить...Он сказал по сути правду, но в этой правде ключевое слово "успешный". При чем, самое страшное, что он никак не движется к построению этой успешности. Вот такая проблема", - резюмировал журналист.

Как сообщал "Обозреватель", ранее Ганапольский спрогнозировал усиление изоляции Москвы со стороны Запада из-за действий Путина.

Источник: http://obozrevatel.com/abroad/15389-uspeshno-zavershit-kareru-putinu-meshaet-tri-problemyi-ganapolskij.htm
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Грузинське економічне диво вважається найбільшим на пострадянському просторі. Про нього говорять і пишуть все, кому не лінь, вже багато років.…
Нинішня політична ситуація в Україні потребує кардинальних реформ, однак вітчизняні державні діячі мають слабке уявлення про те, яким шляхом їх…
То, что произошло с послом РФ в Турции Карловым - всегда происходит, когда людей упорно, нагло не желают слушать, а…
Коментарів: 14
Так Показати IP 6 Грудня 2016 15:30
Ганапольський журналіст толковий, але його колега Нєвзоров толковіший. Нєвзоров ще на початку 2014 року заявив, що Путін - це уособлення сучасної Росії. Путін є, бо є великодержавна, і не азійська, і не європейська, і не православна, і не мусульманська, і не демократична, і не тоталітарна, і не слов'янська, а невідомо яка країна. Коли у цього народу не стане грошей на водку і курєво, вони почнуть бунтувати. Зашумить чернь - заворушитися, тіпа, еліта. Бо кожний елітний клан відчує можливість вхопити від президентської влади.
333 Показати IP 8 Грудня 2016 13:11
Не тільки поганому танцюристу, а і поганому президенту щось заважає
333 Показати IP 8 Грудня 2016 13:11
Не тільки поганому танцюристу, а і поганому президенту щось заважає
000 Показати IP 8 Грудня 2016 20:29
Пішов Янукович - тепер згадуєте 2013 як золоті часи. А коли піде Петя (а він точно піде, може у 2019, а може, раніше), золотими часами стане 2016
000-му Показати IP 9 Грудня 2016 07:15
Ви часом не Азаров, якого вчора позбавили колекції краденого?
000 до 000-му Показати IP 13 Грудня 2016 08:44
Поправочка. Коли піде Петя, золотими часами стане останній рік його "президентства". А Коля (той якого згадуєте) все-таки спец був у економіці, що б хто не казав.
000-му Показати IP 13 Грудня 2016 09:48
Не блазнюйте. Самі в сказане собою не вірите. Кожний, хто навіть на трієчку знає економіку навіть не хоче думати про Азарова-маркшейдера
000 до 000-му Показати IP 13 Грудня 2016 11:18
Ржачний ви кадр. Методи в нього звичайно не самі передові були, але порівняйте хоча б деякі показники зараз і у 2013. Арсенюк з Гройсманом - порівняно з Яновичем прямо генії. Я ще можу згадати часи прем'єрства Януковича, коли темпи росту українського ВВП були найвищі у світі. Хтось там натякав що знає економіку аж на трієчку...Потерпіть трохи, скоро 2017, яаак заживемо по новому бюджету, ото буде щастячко
000-му Показати IP 13 Грудня 2016 16:13
Гумористичний ви наш. Що таке ВВП і з чого воно береться знаєте? Чи 95-го кварталу передивились? Ті теж прогнозами і висновками сиплять, сучасних критикують на гроші минулих. Робота в них така та й відповідальності ніякої. Міняйте передачу.
000 Показати IP 13 Грудня 2016 20:36
укрВВП скоро буде експонатом у музеї. Великий економісте, толку з того, що ви якесь там визначення завчили, якщо ви плутаєте економіку з кварталом 95. укр.економіка пробила дно і пікірує далі зі свистом, щоб ви знали, і не набагато обганяє Пунтленд та Галмудугом )), якщо брати ВВП у перерахунку на душу населення
000-му Показати IP 14 Грудня 2016 10:35
Сила і натхнення Путіна у 000. 000 бувають за гроші, а бувають від народження. 000-і визначають РФ і масово водяться в Україні. 000 - це певна порода людей, якої не треба боятись, але знати про її існування. 000-і нічого не виробляють, нічого корисного не створюють. Вони просто живуть.
000 до 000-му Показати IP 14 Грудня 2016 11:50
Аж трясеться, коли йому правду в очі кажуть. Видно, що далі визубрених визначень діло не пішло. Мабуть, трієчка була за 12-ти бальною шкалою.
000-му Показати IP 14 Грудня 2016 16:21
Розважаєтесь шановний?! Пардон, недооцінив. Спочатку "оригінальна" заявочна, типу - "всім кінець, один я розумний". На це відповідно якась реакція, від здивування через пропозицію купити куб зіпсованого повітря. Для продовження "розмови" пропонують придбати відро помий просто ніби від голови. І так далі. Але, але. Криза жанру, безтілесний ви наш. В безпредметні "речення" варто вставляти предметні словосполучення. Не буду підказувати як це робиться. Тоді "сміття" в голові недумаючого читача перетворюється на "корисний" продукт. І з того є ефект. А без таких вкраплень вся робота зводиться на ніщо, тобто на основу товариша Путіна. Бай!
000 Показати IP 15 Грудня 2016 17:28
Безглуздий потік літер з нульовим смисловим наповненням. Кажуть, баняк на макитрі заважає тверезо мислити. Не було жодного сумніву, що тут сьогодні побачу свіжий пост, але далі продовжувати не маю наміру. Наостанок: та квартирка у Києві і все що в ній знайшли, належить громадянину США, а не М.Я.А. І не мучайте ВН своєю писаниною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus