USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Mark: Бардак у країні – то наслідок не тільки космічної кількості злодіїв
Думаю, що бардак в країні – то не тільки наслідок космічної кількості злодіїв, запроданців та ідіотів у владі. Тут проблема ще й тому, що страшенно наш народ любить займатися не тим, чим би йому належало.

Далі, звісно, не про всіх, але ситуація симптоматична. От громадські активісти. Бери собі «актівнічай», так нє, понамальовували ксів і через одного хочуть бути журналістами. Бачив таких, що два слова сказати не може, а ксівою махає і думає, що йому вірять, наче воно ще щось і пише.

Хорош, а журналісти. Та Богом дані тобі функції писати і ізоблічати. Що тобі ще треба? Нє, блін, воно ні хр*на не пише. Воно лізе в активісти, щоб там ізоблічати.

А разом активісти і журналісти лізуть у політики і депутати, рано чи пізно їм стає в лом активнічать і писати, і контролювати – треба, значиться, самим покерувати. Але тут я, якраз, трохи розумію, бо ніша вивільняється: політики і депутатьйо всіх рівнів замість мудро керувати і людські закони писати, подалося в активісти і в журналісти.

Хр*н кого в якій Раді застанеш: усі або пікетують, або мітингують, або блокують, або у фейсбуках-твітерах свої нєтлєнки пишуть. І всі згадані тут дружно вимагають порядку.

Життя – воно непередбачуване і кидає людей з фаху на фах, з місії на місію, як сліпих кошенят. Куди тут до порядку… 
Роман Онишкевич  
журналіст, поет 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Тема опасности, якобы исходящей от «мягкой белорусизации» не сходит со страниц российских СМИ. Однако впервые речь зашла о «военных решениях», будто бы…
Наступного сесійного тижня в Раді вспливе на поверхню коаліційний законопроект N6220 – "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України…
Смотрю сегодня видео 22 января 2014-го года на Грушевского, и думаю, что "Беркут" не посмел бы так нагло действовать, если…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus