USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Сергій Любарський: Наступного року газ знову подорожчає

Згідно з прогнозами, чергове підвищення ціни на газ в Україні очікується на початку наступного року. Як депутат міської ради, вважаю, що документи, які розробляються щодо нової – підвищеної ціни на газ, обов’язково повинні супроводжуватись і відповідною постановою Кабінету Міністрів України про запровадження компенсаційних механізмів для малозабезпечених категорій населення (пенсіонерів, у яких пенсія не перевищує 700-800 гривень, багатодітних сімей тощо).
Тільки в такому випадку навантаження на їх сімейні бюджети можна зробити менш відчутним, а платежі за використаний природний газ – регулярними і в повному обсязі.
Відповідні пропозиції вже підготовлені і найближчим часом будуть направлені у компетентні установи.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Різке підвищення цін на енергоносії для однієї із найбільших енергоємних економік світу, створило в Україні величезний ринок енерго- та ресурсозберігаючих…
Непоправної шкоди не лише екології, а й іміджу міста завдають брудні автомобілі - транспорт далеких маршрутів чи будівельна техніка. Пил…
Підприємницьку діяльність я розпочав із першої на Волині приватної фірми «Феміда-Інтер», яка охороняла нафтогазові магістралі. Другий напрям, який мене зацікавив…
Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 11:27
точно "порожчає"?
Олексій ДУДИЧ Показати IP 29 Липня 2008 12:43
Здорожчання газу - вимога часу. Не дивуйтесь, Сергію, через років 70 його взагалі не стане. Більше того: чим менше газу буде на ринку, тим більш політичним він буде і все більше ставатиме інструментом для піару. Я щойно був на прес-конференції керівника Волиньгазу у прес-клубі - я вражений: наскільки поверхово сприймають ЗМІ роботу цього підприємства і галузі загалом. Деякі журналісти неймовірно далекі від цієї стратегічної теми (стратегічної, бо на Волині близько чверті сімей користуються газом, а журналісти якраз на споживача і працюють. Адже люди власними гаманцями голосують за контент тої чи їншої газети, шукаючи правдивої іннформації. Натомість отримують спотворене упредженістю та поверховістю повідомлення. до того ж, в області нема жодного журналіста, який спеціалізується на газовій темі). Схожа проблема і з багатьма чиновниками, вони далекі від газової реальності.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 14:19
2Олексій ДУДИЧ - гарно сказано, цілком підтримую. А стаття автора блогу з опери чи є життя на Марсі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus