USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Петро Чечелюк: Пліснява на волинській охороні здоров’я
Усякі зміни в медичній галузі з ініціативи «начальства» нерідко призводять до розмежування суспільства на тих, хто виграв (їх буде абсолютна меншість), і хто програв. Я хочу спробувати повести мову про інтереси більшості, про те, аби вона не програвала. Власне – про лікарняні каси і їх благодійну місію.
Як відомо, лікарняні каси є громадськими недержавними членськими благодійними організаціями, які об’єднують фізичних і юридичних осіб на добровільній основі і спільності інтересів із ціллю здійснення благодійної діяльності відповідно із Законом України «Про благодійну діяльність і благодійні організації» і не передбачають отримання прибутків від цієї діяльності. Вони створюються на принципах законності, гуманності, спільності інтересів і рівності прав її учасників, відкритості, добровільності і самоуправління.
Чи не настав час, керуючись цим законом, серйозно поговорити про деякі «благодійні» організації за одним столом із правоохоронними органами? Поки деякі їхні керівники не звели нанівець усі зусилля реформ місцевої охорони здоров’я, про низьку правову культуру чи, навіть, про її цілковиту відсутність? І про згадану вище більшість, яка після таких «реформ» нерідко залишається біля розбитого корита?
Впродовж кількох останніх років на волинських сайтах з’являються матеріали, які прославляють стратегію Дмитра Глазунова і ввіреною йому людьми Волинську обласну лікарняну касу (надалі – ВОЛК). Щоправда, їх автором виступає сам Глазунов…
Завданням таких організацій є медикаментозне забезпечення членів організації у випадку їхнього захворювання ліками і витратними матеріалами; аналіз і узагальнення передового досвіду, допомога медичним установам, інформація та роз’яснювальна робота по залученню юридичних і фізичних осіб для забезпечення фінансування каси тощо.
Які верстви населення є членами цієї організації? Перш за усе село, провінція – депресивна, бідна, дезорієнтована. І бідні мешканці міста. Хто сьогодні повірить у те, що з допомогою послуг лікарняних кас і інших благодійних організацій лікуються заможні люди, бізнесмени, чиновники? І сам Глазунов?
Органами управління каси мають виступати конференція лікарняної каси, правління, спостережна рада і виконавча дирекція. Рішенням конференції можуть бути створені і інші органи управління, діяльність яких не суперечить діючому законодавству.
З тим, аби місцевий благодійник Глазунов за людські гроші не вимагав із мене в судах різних інстанцій компенсацію за «моральні страждання», я передивився багато газетних матеріалів. В усіх них без винятку він різко критикує спеціалістів охорони здоров’я Луцька. Це щось нагадує те, як пігмей критикує велетня за його зріст.
Виступивши у місцевих ЗМІ (наприклад, «Сім’я і Дім», 29.09.2016 р. №39, «Муніципальна лікарняна каса»: За лаштунками благодійності»), він піддав нищівній критиці систему охорони здоров’я міста і, зокрема, благодійну організацію «Муніципальна лікарняна каса».
«Опубліковані звіти «Муніципальної лікарняної каси» – швидше юридична «галочка», аніж демонстрація реального стану речей», – пише критикан.
Далі йдеться про «безконтрольність», «побори» і «солідні дивіденди», «службовий автомобіль «ВАЗ». «Піклувальник» лучан зажадав створення спеціальної комісії з депутатів Луцької міськради, громадськості, які «детально вивчать схеми із залучення і використання «благодійних внесків» згаданою організацією». Завершує він свій опус суворим попередженням, що, мовляв, «…детальна перевірка діяльності «Муніципальної лікарняної каси»… дасть змогу зрозуміти, чому це протистояння настільки принципове та гостре».
Детальна перевірка відбулась і закінчилась повною поразкою опонента. Є подібні речі цього медичного трибуна – захисника усіх знедолених і бідних – у вже колишньому виданні «Віче-інформ» («Я мзду не беру – за державу обидно», 7-13 травня 2015 р.), інтернет-виданнях «Волинь 24», «Під прицілом», на інших місцевих сайтах. Загальний мотив – один: всі погані, а місцевий Верещагін з «Білого сонця пустелі» хороший. В усякому разі, так він сам вважає.
На звернення Дмитра Глазунова відповіла депутат Луцької міськради Алла Надточій. Вона підкреслила, що заявник висловив лише власні емоції і голі факти. Депутати міста неодноразово цікавились роботою цієї благодійної організації, але ніяких порушень не знайшли, – констатувала депутатка. Проте Дмитро Глазунов не заспокоївся. Влаштувавши прес-конференцію для місцевих ЗМІ, він голослівно переконував останніх, що в управлінні охорони здоров’я міста «привласнюють кошти з благодійних внесків». Але жодного доказу про такий стан речей він не надав. Навпаки, благодійна організація має власний сайт, де прозоро звітується про фінансову діяльність перед пацієнтами.
Журналісти звернулися до голови правління ВОЛК Дмитра Глазунова з тим, аби надати їм документи зі звітністю ввіреної йому організації, але отримали повну відмову.
Сьогодні ніхто не знає, в яку суму обходиться утримання ВОЛК, посаду виконавчого директора якої посідає сестра Дмитра – Катерина Глазунова. Молодій благодійниці на свою скромну зарплату у 2014 р. вдалось придбати автомобіль «Вольво ХС90», ринкова вартість якого складає щонайменше 22 тис. доларів США. Сам благодійник до недавнього часу користувався автомобілем «Опель Вектра», придбавши його у 2007 р., а в наступному році йому вдалося цілком погасити позику на його придбання. Нині він користується автомобілем представницького класу «Порше Коен», ринкова вартість якого залежно від робочого об’єму двигуна складає від 70 до 106 тис. американських доларів. Ціна авто і зарплата Глазунова ніяк не в’яжуться в якусь елементарну логіку і не піддаються коментуванню.
Ось так виглядає та частина «сімейного бізнесу» Глазунових на людських грошах, яка на поверхні.
Глазунов – голова правління і виконавчий директор ВОЛК в одній особі. Це щось нагадує курятник, в якому лисиця одночасно займає посади головного бухгалтера і ревізора. Можливості його, як він сам не соромиться похвалитись, «широкі»: він вийшов з управління СБУ («компетентних органів», як називає він сам). До Революції гідності він був активним членом Партії регіонів, навіть сподівався зробити політичну кар’єру. Одночасно Дмитро очолював Благодійний фонд «Рідна Волинь». Що там трапилось, і до сьогодні достеменно нікому не відомо: відомо лише те, що члени родини Бориса Клімчука публічно заявили через місцеві ЗМІ, що не мають і не хочуть мати жодних стосунків до фонду і переконливо просили не зловживати використанням в ньому імені покійного – чоловіка і батька рідні – Бориса Клімчука.
В соціальних мережах відсутня будь-яка інформація щодо діяльності ВОЛК. Сам Глазунов уникає відповідей про її діяльність на запити представників ЗМІ, одночасно звинувачуючи аналогічні міські організації в «непрозорості». З достовірних джерел відомо, що «благодійник» використовує кошти людей на власні потреби, веде безбідний спосіб життя, не застосовує накопичувальну систему обліку членських внесків, про що є багато нарікань членів ВОЛК. Тобто, працює за принципами страхової компанії, але жодних податків із фінансової діяльності організації не сплачує.
Як врятувати лікарняну касу і її членів від Дмитра Глазунова? З таким і іншими запитаннями автор звернувся до кваліфікованого юриста-медика, який не побажав себе називати в публікації. Назвемо його Володимиром.
– Пане Володимире, з такими «благодійниками» лікарняні каси у нас незабаром будуть лікувати бідних людей, як кажуть у народі, «хрестом і постом». Чи не так?
– Якщо в загальному, то вибудувана Дмитром Глазуновим система «благодійності» за рахунок бідних верств населення не принесе в місцеву систему охорони здоров’я якийсь позитивний ефект, не зменшить навантаження на її державне фінансування, не буде працювати на суспільний результат. І причина лише одна – якість «людського матеріалу», який стоїть за кермом організації. Ця «якість» створює плісняву на тілі місцевої системи охорони здоров’я. Проте, тим часом, благодійні організації і каси Луцька принесли в сучасну систему охорони здоров’я міста великий позитив. Я про нього не говоритиму – нехай про це скажуть пацієнти. Власне, вони вже з вдячністю про них сказали. Адже декларація держави про безоплатність медичної допомоги держави покриває лише маленьку частину на неї. Та й ту доводиться «вибивати».
– Але я про інше: чи є сьогодні потреба доводити аксіому, що охорона здоров’я в сучасній Україні може вижити без залучення позабюджетних коштів?
– Безкоштовна медицина, задекларована у 49-ій статті Конституції України, впродовж усього періоду незалежності держави так і не була реалізована. Немає сумніву, що практика залучення коштів на підтримку охорони здоров’я буде існувати до прийняття закону про страхову медицину, введення якої поетапно планується до 2020 р., а з огляду на сьогоднішні події в державі, ця дата може відтерміновуватись. Тобто, поки що людські кошти місцевих фондів повинні працювати, бути на особливому контролі і якомога далі від глазунових.
Я не беруся давати оцінку доступу населення до медичної допомоги: вона дуже складна, неоднорідна і неоднозначна. Я просто констатую факти: ВОЛК працює закрито.Правовий «нігілізм» Глазунова призведе ВОЛК до банкрутства, до повного розвалу організації. А публічні його випади перед журналістами з безпідставною критикою міського управління охорони здоров’я і його інших благодійних організацій – ніщо інше, як спроба їх рейдерського захоплення.
Які тут висновки чи невеселий епілог? Як відомо, частина людей із так званих «компетентних органів», які володіють «гарячим серцем і холодною головою» (за відомим визначенням Фелікса Дзержинського), ніколи не відзначались особливим гуманізмом і високою мораллю. Чим завжди відкидали недобру тінь на своїх колег. Дмитро Глазунов (прослуживши 8 років, добровільно вийшов у відставку у званні капітана СБУ), скажемо м’яко, не створює позитивного враження своїми здібностями і талантами. Подейкують, що йому «допомогла» піти з органів професійна непридатність. Існують й інші думки, які зовсім не прикрашають нашого «благодійника».
Він нічого собою не представляє, крім самого себе. Так сказали десятки опитаних мною пацієнтів ВОЛК. Автору цих рядків дуже хотілося б, щоб члени благодійної організації, яку вони довірили Дмитру Глазунову, мимоволі не стали членами поховальної комісії цієї ж організації: від неї вже давно пахне поховальними паперовими квітами. Цьому можна запобігти, якщо хто-небудь, крім журналістів, занепокоїться такою ситуацією. Я маю на увазі правоохоронні органи області.
З допомогою своїх журналістських каналів я поцікавився клієнтурою ВОЛК. Невтішна вона: масовий вихід із організації юридичних осіб, розірвання угод із фізичними особами. На приватному підприємстві «Модерн-Експо», наприклад, мені повідомили, що колективний договір на перерахування внесків на працівників підприємства розірваний. Причина – «вимога зміни умов договору зі сторони ВОЛК». Перераховуються кошти лише на окремо взятих клієнтів.
Які умови диктує Глазунов місцевому бізнесу, можна лише здогадуватись. Такі ж випадки і банальні факти його «співробітництва» з іншими організаціями. Це власні враження. Можливо, вони суб’єктивні. Мені не вдалося зустрітись із Дмитром Глазуновим. Існують випадки, коли журналіст повинен замовкнути перед силою документів. Документів мені не надали...
На моє прохання по телефону про зустріч він дуже здивувався: «Чому?», «Як?», «Навіщо?», «Про що ми будемо вести мову?». Тобто, прикинувся не вельми розумним казковим героєм. Яким саме, з певних етичних міркувань я не називатиму.
«Ну добре, я вам зателефоную…», – прозвучало в слухавці. На цьому розмова обірвалася.
За кілька днів я нагадав йому про своє існування.
«Ні в якому разі!», – категорично заявив мій співрозмовник, пославшись на «занятість наприкінці року», «на звітність» і пообіцяв зустріч… наприкінці січня 2017 р. Запала гнітюча мовчанка і знову короткі гудки…
Нагадаю, що Глазунов і його сестра Катерина стоять за кермом громадської організації, де не може бути таємниць від людей і від ЗМІ.
Чи зможе хтось зупинити цього чоловіка, щоб не було, як вище сказав сам Глазунов, «за дєржаву обідно». І не було пізно для тієї більшості, про яку йдеться вище?
Петро ЧЕЧЕЛЮК.
На фото порталу «ВолиньPost»: Дмитро Глазунов.
Від редакції. «Волинська газета» також запрошує основних фігурантів ВОЛКу, насамперед Дмитра Глазунова, відповісти на всі запитання журналістів на сторінках видання. Будемо також вдячні широкій медичній громадськості за публічне обговорення цієї важливої теми.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Проглядаючи місцеві і всеукраїнські ЗМІ, я якось не помітив важливої інформації (якщо її можна так назвати, зважаючи на якість подачі):…
Коментарів: 37
член ВОЛК Показати IP 10 Січня 2017 16:08
Петро Чечелюк я думав шо ви поважна людина, а пишете за гроші всяку всячину.
Анонім до член ВОЛК Показати IP 10 Січня 2017 20:14
Та правда написана. Глазунов нічого не робить, а живе шикарно. Узаконене шахрайство... І людям в очі не соромно дивитися.
777 до член ВОЛК Показати IP 10 Січня 2017 20:19
Написана правда, а не всяка всячина. Глазунов - це не та людина , що вирізняється порядністю... Підлий і наглий.
члену Показати IP 10 Січня 2017 17:12
Головне - не рахувати гроші в чужій кишені. Не буде часу своїх заробляти. Це така ж істина, як після ночі має наступити день. А в наступній статті маю намір привести свідчення колишніх і ще, на жаль, теперішніх членів ВОЛК. Привести в цитатах, прямою мовою: як їм там "жилось", якою ціною вони "вибивали" хоч якісь гроші (один раз за 8 років). Це справжні члени каси ВОЛК, а не "члени", які тут переховуються під "членами". "Гюльчатай, открой лічіко..." (з кінофільму "Біле сонце пустелі").
123 Показати IP 10 Січня 2017 18:39
Колись, цей підперши черепа, дуже градоначальника Романюка вихваляв, просто в його халяви. І це в той час коли вони, тобто Романюк та його патрон Клімчук взялись добивати волинську медицину. То чого зараз розійшовся? Все на місцях - зміцнене під час "медичної реформи" процвітає. Ну звісно, що то є пліснява. То най милується тим квітом, бо він має до нього відношення.
123-му Показати IP 10 Січня 2017 19:26
Дякую за відкриття нових, донині не відомих сторінок моєї біографії щодо вихваляння Романюка за "медичні реформи". Буду радий, якщо відшукаєш посилання хоч би на одну мою статтю і перешлеш мені. Чекаю.
Чечелюку Показати IP 10 Січня 2017 20:19
Громадянине. Судячи з вашого реагування на 123-го, ви є прихильником сучасної російської журналістики: написати, за що заплатять; облаяти, на кого вкажуть; нахамити, хто не так відповість; збрехати, аби як. То може ви, зверніть увагу, звертаюсь не на "ти", є попросту журналістом диявола волинсько-радянського виробництва? Даремно. Дияволів маленьких не буває. Для їх обслуговування потрібні такі, як Кісільов або Жиріновскій. А ви просто Чечелюк.
Прапор Показати IP 10 Січня 2017 20:33
Цього благодійника поперли з СБУ за пияцтво! Алкоголіком хлопець служив батьківщині!
Член ВОЛК до Прапор Показати IP 11 Січня 2017 12:26
І не тільки...
Автолюбитель Показати IP 11 Січня 2017 00:12
Стесняюсь спросить? Гуде можно купить Вольво хс90 2014 года выпуска за 22 тис.&,если самая дешёвая комплектация 2014 года выпуска стоит 64 тис.&?
женя Показати IP 11 Січня 2017 10:02
" прозрів" розумний Пилипюк, тож скоро аферюзі глазунішкє кінець! Чечелюк,як завжди, молодець
клієнт глазунова Показати IP 11 Січня 2017 10:26
Прозрів те тільки Пилипюк, прозріли "Волиньфарм", "Волиньгаз", "Кромберг з Шубертом". В дорозі листи про розірвання договору з глазуновим і інших організацій. Розриває договір і найпотужніша в області Луцька міська лікарня №2. У 2014 році глазунов "пожертвував" їй на лікування хворих всього 83 тис. грн., у 2015-му - 102 тисячі. Це ганьба! Поки він ходить по газетах і за рахунок людських грошей розносить новорічні вітання, над виведенням на чисту воду ВОЛК працює потужна команда і є сподівання, що за кілька місяців його фонди, в які він не вклав жодної копійки, як корова язиком злиже.
посторонній Показати IP 11 Січня 2017 11:00
Коли сімя Клімчуків відмовилась від фонду "Рідна Волинь", Глазунов перейменував фонд. Зараз назва звучить: "Фонд "Рідна Волинь" імені Дмитра Глазунова.
Леся до посторонній Показати IP 11 Січня 2017 12:38
"Люблю Себя и есть за что". Мені здається це діагноз. Психічно хворий займається реформами в медицині. І всі його слухають, хлопають, і піддакують. Оце нас ждуть зміни.
Член ВОЛК Показати IP 11 Січня 2017 12:12
Номер та серія знака 03АО3537 Дата реєстрації 15.07.2014 Попередній знак АС7756ВН Свідоцтво про реєстрацію СА0955262 Марка та модель VOLVO XC90 Рік випуску 2007 Колір чорний Об’єм двигуна 3192 Власник Глазунова Катерина Борисівна, 1982 рік народження Примітки Право керування Глазунов Дмитро Борисович Номер та серія знака АС0200АК Марка та модель OPEL VECTRA Рік випуску 2007 Колір чорний Власник Глазунов Дмитро Борисович, 1974 року народження Об’єм двигуна 1598 Примітки Кредит погашено 24.10.2008 р. Знято з обліку для реалізації
Увага всім членам ВО Показати IP 11 Січня 2017 12:14
Я член ВОЛКа і маю достовірну інформацію що до безконтрольного витрачення глазуновим наших коштів на свою піар компанію,(по типу людина року чи ще щось) на ділянки (три штуки) у с. Струмівка, на дорогі автомобілі на багаточисельні проплачені статті. де обливає брудом в основному медицину в якій будучи географом не розбирається. У нього немає свого бізнесу , де можна ще брати кошти тобто всі гроші наші. Запитайте куди діваються наші невитрачені кошти в кінці року. Тільки правда його знайти практично не можливо. Ховається злодій.
Член ВОЛК Показати IP 11 Січня 2017 12:23
Добре Глазунов живе зарахунок громадського об"єднання та благодійного фонду. Раніше красувався на бігбордах. Зараз розривається в газетах, Вітає по телебаченю лучан із св"ятами. Хто Він той праведник і громадський активіст, який бореться за добробут людей їхніми ж грошима. Аферист. Який шукає де тепліше. А ще він за гроші громадсьго об"єднання робить дорогі подарунки на лікарні і влаштовує з цього піар акції. Благодійник з великої букви, нічого сказати. А людей він запитав чи мають вони намір кошти який кожен сплачує для того щоб мати підтримку у важку хвилину, оплачувати примхи Глазунова. Ганьба.
Лучанин Показати IP 11 Січня 2017 13:08
Люди невже ніяк не можна заставити цю людину прозвітувати ? відповісти за свої дії? Чому люди знаючи про це продовжують платити в ВОЛК? Чому члени ВОЛК не вимагають звітності, інформації щодо діяльності ??? В Луцьку є інша організація «Допоможемо собі» де є постійна звітність, діє вона дуже прозоро і ніхто не від кого не ховається, я є членом Допоможемо собі і дуже задоволений роботою організації.
Громадянин Показати IP 11 Січня 2017 13:12
Колись був членом тієї так званої "громадської" організації, але скористатися якимось послугами так і не вдалося: "то те не положено,то там не діє, то коштів не вистачає. а в кінці року взагалі виявилось все згоріло". То для чого взагалі така організація.це ж не страхова компанія? А ну так. це ж приватна контора!))) Потроху вже люди розуміють з ким зв"язались і виходять, в тому числі і потужні фірми! Сподіваюсь,що цю контору швиденько прикриють, все ж має виплисти наверх.Хватить наживатись за рахунок коштів простих громадян!!! Люди виходьте з тієї контори якомога швидше!
землевпорядник Показати IP 11 Січня 2017 15:24
В району вулиці Окружної зареєстровані три земельні ділянки на субєктів: Дмитра Глазунова, Катерину Глазунову і Любов Глазунову. Завтра дам в редакцію фото і площу. Чи не будує там ваш благодійник щось подібне на Замок Штольценфельс — літню резиденцію короля Східної Прусії Фрідріха Вільгельма IV? І за чиє бабло?
Анонім Показати IP 11 Січня 2017 15:29
Так так виходьте з ВОЛКА, ТАКИМ ЧИНОМ ЗУПИНИМО ТУ СУМНІВНУ ДІЯЛЬНІСТЬ Глазунова!
членам волк Показати IP 12 Січня 2017 08:04
Керівні органи вого волк підзвітні лише своім членам. Згідно статуту ми зобов'язані надати членам волк інформацію про використання коштів та умови обслуговування. Всіх бажаючих членів волк чекаємо в офісі по вул.Шопена,12 а/3 . Звітна ж конференція за підсумками року планується у березні. З повагою, правління вого волк.
до чечелюка Показати IP 12 Січня 2017 08:42
Не знаю деталей жіяльності глазунова; ала це написав чечелюк- срамота сучасноі журналістики!
Автор Показати IP 12 Січня 2017 09:10
Чечелюк написав 100-відсоткову правду про цілком закриту "структуру" на чолі з колишнім працівником СБУ, яка систематично краде кошти, призначені для лікування бідних громадян області. Яскравий приклад, як маленький прошарок пройдисвітів намагається створити в Україні і, зокрема, на Волині, «страхову медицину», і який хоче, аби український народ за власний рахунок створив їм хороше життя. Цих, з добре розвинутими хапальними рефлексами «благодійників», нам з вами треба утримувати зі своєї кишені – це узаконений бандитизм, це зловживання марними спробами держави покращити медичне обслуговування зубожілого населення. В Глазунова є друг і заступник Віктор Кормін. Любить «налічку» і веселе життя з колі жінок. Цей наприкінці 90-х і в 2000-х так поринув в бізнес, в кредитні спілки, теж в людські гроші, що ледве виплутався. Віддав все, що здер з людей. Судимий, аферист. Де цей пройде, там залишається пустеля Сахара. Там навіть трава не росте. Він теж мені обіцяє вже впродовж двох тижнів зустрітись, та марно. Не складається. Йому немає що мені сказати. Він розносить по редакціях відеоролики і усякий бруд на працівників охорони здоров’я міста. Кормін створив під себе «громадську організацію» і на її бланках пише брудні пасквілі в усі кінці області. Сатрап. Холуй. Згрібає крихти з барського стола Глазунова. Підстилка. Володію дуже цікавими матеріалами для наступної публікації. На мою адресу вони надходять щодня. Все буде викладене у соціальних мережах. Люди будуть усе знати про цю брудну злодійську нору. На все добре. Автор.
членам волк Показати IP 12 Січня 2017 09:11
про конференцію буде повідомлено всіх членів ВОЛК, буде подано оголошення в пресі і запрошено всіх зацікавлених представників ЗМІ, місцевої влади і правоохоронних органів. На конференції члени правління прозвітуються про свої доходи (зарплати, премії, заохочення, матеріальні допомоги тощо) і майно (нерухомість, транспортні засоби, збереження в готівці і на рахунках в банках).
Чечелюку Показати IP 12 Січня 2017 09:15
щоб бути повністю об'єктивним вам необхідно зареєструватись членом ВОЛК і як член запросити всю звітність. вимагаємо продовження журналістського розслідування!
автор Показати IP 12 Січня 2017 09:24
Забув повідомити. Найближчими днями цю "кишенькову касу" Глазунова і Корміна залишить Волинська обласна держтелерадіокомпанія. Такі "приємні" для цих хапуг новини будуть надходити кожного дня. Дякую відвідувачам сайту за підтримку. А на цих "членів" в одній особі не звертайте уваги.
до глазунова Показати IP 12 Січня 2017 09:31
запрошуйте своїх членів раніше, робіть звітні збори завтра. У березні вже не буде перед ким вам звітуватись. Петро Чечелюк.
семен семеменович Показати IP 12 Січня 2017 09:38
Не знаю деталей діяльності глазунова. Але ця пліснява журналістики чечелюк написав твір на тему:"аби що". Піди до людей і запитай ;журналюго; що твориться в медзакладах міста. Там не платять хіба що за повітря. Слабо? Гнати таких пісятілів!!!!!!!
до членам волк Показати IP 12 Січня 2017 10:07
А скільки таких звітів відбулось з року заснування волк (2004)? Скільки разів в це кубло запрошувались представники ЗМІ? Що, клюнув смажений півень в с*аку після цієї публікації? Пізно, сара, пити боржомі - є така говірка.
семену Показати IP 12 Січня 2017 10:11
Спробуй взнати деталі. А то лізеш, як базарна баба, не розібравшись.
Антисеміту чечелюку Показати IP 12 Січня 2017 15:59
коментар було видалено
автор Показати IP 12 Січня 2017 16:51
Повернувся додому і не встиг прочитати порцію отрути. Енкевидистські нащадки шиють мені антисемітизм. Молодці! Чисто по-більшовицьки. Якщо ворога немає, його треба придумати. Дерзайте, пед*р*сти!
автору Показати IP 12 Січня 2017 18:42
Вашою огидною мовою: Хто себе поважає, не сяде на одному га з вами. Зустріч, звичайно, відбудеться, але при свідках. Бо ще будете розповідати людям, що я вам налічку пропонував. Я зателефонував зубрам нашоі волинськоі журналістики і лише один з 7- и сказав, що ви його друг - це володя приходько, якого я поважаю. Інші дуже погано вас характеризують. Це моє вам привітання з різдвяними святами. Без поваги до вас з цього моменту і я , В. Кормін
модераору Показати IP 12 Січня 2017 18:45
Образи друкувати не варто. В.Кормін
Корміну Показати IP 12 Січня 2017 23:30
Ти теж "зубр" журналістики. Скільки брудних пасквілів написав на тисячний колектив луцької лікарні №2? Непрофесійної мазні за завданням свого боса? На стінах сільських нужників в поганих господарів тобі б писати.
карміну Показати IP 13 Січня 2017 08:25
Слухай, мораліст ти мій дешевий, верни бідоті гроші, вкладені в Кредитну спілку "Ощадно-кредитовий кооператив", засновану у 1997 році 14 листопада за адресою Пушкіна, 2-А. На такі речі терміну давності не буває. А ти "зубрів" обзвонюєш і намагаєшся створити про когось думку? Дивись, щоб не вк*к*вся. Тобі ніхто руки подати не хоче, ти переховуєшся вже багато років від людей, як собака від мух. Тому я на стороні журналіста. Я знаю його. Він - не 100-доларова купюра, щоб усім подобатись. Він робить свою роботу, щоб розповісти людям правду про таке гидоття, як ти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus