USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Устим: Де нас роблять ЛО-ХА-МИ. Частина 1
Їхав до мене гостювати, мій давній товариш - Сергій. Їхав із північної Європи на авто, у якому встановлене газове обладнання. Йому доїхати до Дніпропетровська, це подолати 3000 км (тоді я там знаходився), 1700 км по Єврозоні та 1300 км по нашій неньці.

Розповідає по приїзду, цікавий резонанс: в його авто газовий "бак" 50 л. Коли машина автоматично перемикається на бензин - скінчився газ, відповідно, їду на бензині до найближчої АЗС, де є пропан-бутан. І, звісно, до повного ще й тут казуси. У Єврозоні у мій "газобак" вміщається 47.5л - 48.5л , а в Україні 53, 54, 55, 56 л навіть 58 л на одній із АЗС, якби вмістили.

На зворотньому шляху із Дніпра, ми із Сергієм, заправляючи повний бак, відмовилися платити більше, як за 50 л.

(Заправляли часто, авто Сергія споживає 20л/100км, або одна заправка на 250км).

І що ви думаєте? Особливо ніхто ніде і не сперечався.

Одні казали, що у них газ м'якіший, інші, що компресор потужніший, навіть, що у нас бак при довгій експлуатації розширився. Аби ми тільки, скоріше їхали своєю дорогою.

РОБІТЬ ВИСНОВКИ - ТАК МИ І ЖИВЕМО.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Книга Ганса фон Даха «Тотальний опір» є прийдешньою небезпекою для кожного окупанта, адже вчить, як ефективно організувати підпільний опір. Презентована…
Під час фотовиставки «День-2012» лучани та гості міста мали змогу, окрім фотознімків, ознайомитись зі славнозвісною збіркою «Бронебійна публіцистика» та іншими…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus