USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96
Вероніка Романович: Лист бойового побратима
Больше года Малыш воюет, отстаивая свободу и независимость Украины. Больше года провел на передовой в АТО. В качестве командира 2-ой штурмовой афганской роты батальона Айдар, Малыш прошел сложный путь по обороне 29-го блокпоста и села Крымское, которые и до сих пор остаются одними из наиболее горячих точек на фронте.

О боевых качествах командира говорит и тот факт, что за период с сентября 2014 до мая 2015, пока Малыш возглавлял 2-ю штурмовую роту, рота не понесла ни одной боевой потери. Не было ни 200-ых, ни даже 300, лишь на 29-ом блок посту контузии получили несколько бойцов.

В силу своей квалификации, а Малыш начинал свой путь еще с Суворовского училища, и закончил Академию Генштаба, он мог бы командовать батальоном. Ведь за его плечами 18 лет боевого опыта, включая войну в Афганистане, чем, насколько я знаю, не может похвастаться ни один из командиров батальонов действующих в зоне АТО.

Но основным препятствием для Малыша выступило отсутствие Украинского гражданства и наличие вида на жительство в Украине.

И хотя Малыш имел все законные основания получить гражданство Украины, и в 2014 году подавал документы на гражданство, ему было отказано по абсолютно непонятным причинам.

Сейчас, в батальоне начат процесс реструктуризации, и Малыш возглавляет отдельную группу верных и отважных бойцов, находящуюся под личным подчинением командира батальона.

И Малыш будет воевать до конца. Невзирая на полное отсутствие поддержки со стороны государства, закулисные игры и отсутствие каких-либо гарантий военнослужащего.

Малыш будет воевать до Победы. Поскольку Малыш настоящий воин. Воин, каких мало. Воин, который жертвуя собой, добровольно пошел на войну. Ставит выше всего жизнь и здоровье своих бойцов в сочетании с чрезвычайно эффективным уничтожением противника.

Это всего лишь краткая, но чрезвычайно объемная история одного воина. Воина, которому нужна чистосердечная помощь в получении Украинского гражданства.

А Малыш его заслужил. Заслужил более, чем многие из иностранцев, приехавших в Украину и занимающие высокие должности в управленческой структуре страны.



По Малышу.Больше года Малыш воюет, отстаивая свободу и независимость Украины. Больше года проведенного на передовой в ...

Posted by Andrey Krasilnikov on 29 липня 2015 р.


Довідка.


Людина з позивним «Малиш» – С. Андрій Андрійович чимало років прожив на Волині. Його батько, генерал радянської армії, родом з Ковельщини. Коли на сході України почались масштабні бойові дії, він, наполовину росіянин, наполовину українець, громадянин Росії, пішов воювати за Україну. Всі, хто бачив його в бою, кажуть, що не бачили ще такого вправного вояка і такого класного командира.





Сепаратисти оголосили його в розшук, пообіцяли неабияку грошову винагороду за його знищення. Людині розумній це багато про що говорить. Але про це не хочуть знати київські та місцеві високопоставлені чиновники, а ще представники Феміди. Їм не потрібний висококваліфікований військовий спеціаліст, який може зробити значний внесок в оборону нашої країни. Мабуть, так само, як і не потрібна їм могутня та цивілізована Україна. Напівголодних простіше дурити та грабувати.

Сподіваюсь, що цей лист прочитає голова обласної держадміністрації й поділиться новиною зі всіма, хто може допомогти надати Андрію С. українське громадянство та визнати його заслуги перед українською державою.



      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
29 січня 2015 року група бійців Афганської штурмової роти, перебуваючи у відрядженні у Волинській області звернулась до Голови Волинської обласної…
Дев’ятого листопада цього року на сайті Верховної Ради України було оприлюднено петицію «Про обмеження громадянських прав». З текстом Петиції можна…
Силами громадських активістів наприкінці минулого та на початку нового 2015 року до зони АТО було відправлено чергову гуманітарну допомогу. Новорічні…
Коментарів: 2
Так Показати IP 30 Липня 2015 22:22
А цей голова, ну тіпа Гунчик, державними проблемами переймається?
Читач Показати IP 1 Серпня 2015 16:16
За ініціативи кримських татар вирішено створити мусульманський батальйон, який буде воювати за Україну, до якого увійдуть мусульмани СНГ, якім набридла російська імперія. З часом до цього батальйону можуть приєднатись мусульмани з інших країн світу. А от додуматись створити який-небудь слов'янський чи просто російський батальйон, при тому, що серед добровольців багато росіян, білорусів, хорватів клепок не вистачає. Воно й не дивно, коли в українській владі домінують чиновники типу Гунчика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus