USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[23 Червня 2016 09:59] Ольга: Доброго дня. Я отримую допомогу як малозабеспечина сім’я. Прописана з дітьми у квартирі моїх батьків, чоловік прописаний у своїх батьків. Цю інформацію я надавала, коли подавала документи. Нещодавно помер мій дідо. І з’ясувалося, що я маю частину його квартири, тобто коли в 90-х роках квартира приватизовувалась, я була там прописана і відповідно квартира приватизовувалась на всіх. Це невказано в заяві. Реально це получається єдине майно моєї сім'ї. Чи можуть тепер відмінити мені допопомогу, або вимагати її повернення? Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Не відмінять та не вимагатимуть повернення, якщо Ви поясните ці обставини в органі соцзахисту, що призначив субсидію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus