USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Червня 2016 11:06] kateruna: Доброго дня, пишу до вас у відчаї! Вчора сталася така ситуація: над нами живуть люди, явно неадекватні...їхня дитина виливала мильні пузирі мені на балкон, там висіла випрана одежа. Я зробила зауваження, бо вже надоїло - то смітять на балкон, то затоплять, то сидять у вікні чи на балконі, заглядаючи до нас, і завжди сунуть носа у наше приватне життя, то брешуть, що моя дитина у них на вулиці камінням кидається (хоч такого бути не може) ....і коли після зауваження її дитині, вона сказала, що я неадекватна мама і вона мене позбавить батьківськіх прав .... Підкажіть, як можна налякати таких людей, щоб вони до мене і моїх дітей не чіплялися, бо вже сил нема таке терпіти. Дуже дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ваша ситуація з огляду на наслідки від описаної поведінки сусідів не значна, однак, звісно, неприємна. Звісно результативніше буде вирішити її на рівні особистих розмов. Однак, якщо це ніяк не вдається, то в правовому полі Вам слід звертатись в поліцію із заявами про їхні недобросовісні дії, які будуть кваліфікувати як дрібне хуліганство та недотримання рівня тиші в нічний час (якщо таке матиме місце). Звісно, можливо зафіксувати описані Вами випадки на відео, + покази інших членів Вашої сім’ї та подати на сусідів цивільний позов до суду про відшкодування моральної шкоди.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus