USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[4 Липня 2016 19:39] Людмила П: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, до кого звертатися у наступній ситуації: Київ, Дніпровська набережна. ТЦ Аркадія. торговий центр перебудував один із своїх входів так, що через збільшення внутрішньої площі виніс засклений вхід-вихід для покупців на зону доріжки для пішоходів. Дверей вправо-вліво немає, щоб покупець міг вийти/зайти із пішохідної зони вдовж ТЦ. Натомість є тільки двері по центру. В результаті весь потік покупців, які виходять спрямований виключно на проїжджу частину, по якій рухаються автівки для паркування біля маркету. Також, щоб зайти у приміщення ТЦ покупцеві сьогодні треба спочатку вийти на проїжджу частину і тільки потім він потрапляє у двері. На сьогодні у покупця немає можливості без виходу на проїжджу частину дістатися доріжки для пішоходів, а також немає можливості побачити, чи їде авто, чи ні, перш ніж вийти на проїжджу частину, оскільки він ОДРАЗУ виходить на доріжку для транстпорту. Потік покупців у цьому маркеті дуже великий. До кого звернутися, щоб якомога швидше запобігти лихові? Дякую!
Відповідь юриста:
Добного дня! Для цього слід звернутись до департаменту підприємництва Київської міської ради або аналогічного за функціональними обов’язками підрозділу КМР, та до управління патрульної поліції м. Києва або до іншого підрозділу поліції, який відповідає за впорядкування дорожнього руху в м. Києві.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus