USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[11 Липня 2016 10:52] RomaTor: Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратися в одній ситуації.

В нас виникла проблема з субсидією. В мене на селі живе мама, сестра з чоловіком і дитиною, а також приписаним є і я, хоча фактично там не проживаю (живу у Львові). Літом, минулого року, я купив у Львові квартиру. А зимою сестра оформила субсидію на комунальні послуги і якось всі забули про те, що я приписаний на селі і що є власником квартири. проблема полягає в тому, що недавно з соцзабезу подзвонили і сказали привезти копію документів на покупку квартири і що потрібно буде сплатити великий штраф. Підкажіть, будь ласка, чи є якісь способи оскаржити це рішення (десь в інтернеті вичитав був, що якщо я на селі фактично не жив, то можна взяти довідку від осбб будинку, де я проживаю у Львові і получається, що тоді фактично я не матиму відношення до цієї субсидії).

Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Спробувати оскаржити рішення органу соцзахисту можливо. Однак, якщо уповноважений власник будинку, де ви прописані, подавав на субсидію із врахуванням Вашого доходу та нерухомості, то питання буде вирішити складніше. Та в будь-якому випадку тут вже необхідно, щоб професійний юрист комплексно вивчив Вашу ситуацію та зробив прогнози щодо позову. На рівні такої консультації я не зможу Вам однозначно ґрунтовно відповісти.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus