USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96
Запитай юриста
[11 Липня 2016 13:21] Ruslana: Доброго дня! У мене таке запитання. Я отримую субсидію на квартиру, в якій ми з дітьми і чоловіком проживаємо. Я отримала в спадок від бабусі частину будинку. Якщо я продам свою частину будинку, то як цей додатковий дохід вплине на субсидію,чи ми її втратимо? Заздалегідь вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Просто такий додатковий дохід від продажу частини будинку слід буде відобразити в наступній декларації, яку слід буде подати після закінчення строку на який призначено субсидію, разом із письмовими поясненнями щодо джерела доходу. Як це вплине на рішення щодо продовження субсидії однозначно не відповім. З цього приводу слід провести розрахунок відповідному працівнику органу соціального захисту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus