USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[11 Липня 2016 19:33] Настя Рымарчук: Доброго дня! Буду Вам дуже вдячна за відповідь у такому хвилюючому питанні. Я придбала квартиру, забудовник видав документ у листопаді 2015 року. Тепер зіштовхнулась із пропискою і у ЖЕКу запитують свідоцтво на право власності. А у мене лише витяг, тех.паспорт і договір куплі-продажу. Мене цікавить, це так і має бути? Закон вступив у силу з 1 січня 2016 року, але це - 2015 рік? Велике дякую, дуже хвилююся..
Відповідь юриста:
Доброго дня! Починаючи з 2016 року підтверджуючим документом, який посвідчуватиме право власності зокрем на новостворене нерухоме майно, є відповідний витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про факт його реєстрації. Просто в жеку певно не знайомі з новелами правовстановлюючих документів на нерухоме майно. Тому не хвилюйтесь, тих документів, що у Вас є, буде достатньо для підтвердження права власності на квартиру, відповідно, і для реєстрації у ній місця проживання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus