USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[17 Липня 2016 11:22] АНДРЫАНА: Добрий день! Допоможіть мені розібратися в цій ситуації. Машина придбана по довіреності, зараз власник скасував довіреність і вимагає повторно гроші.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Тут ситуація складна, і свідчить про непорядність юридичного власника автомобіля (за умови, що йому дійсно сплачено обумовлено суму коштів).

Тоді варіант приховати авто (оскільки скоріш за все за таких обставин воно буде поставлено по базі в арешт), та вирішити питання із юридичним власником авто: або домовитись, або написати на нього заяву в поліцію про вчинення шахрайства. Якщо ж вирішити не вдасться - буде доцільно продати авто по запчастинах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus