USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[2 Серпня 2016 11:02] Ірина: Доброго дня! Чи існують обмеження щодо виїзду за кордон військовим? У ЗУ "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" зазначено, що військовослужбовці мають рівне з усіма громадянами України право виїзду за кордон, але водночас в інших документах, що не відносяться до нормативних, є інформація про заборону.
Відповідь юриста:
Доброго дня! З цього приводу повідомлю наступне. Тут прикордонники можуть приймати до уваги рекомендації Генштабу ЗСУ про "обов'язкову довідку з військкомату". Цю довідку про дозвіл виїзду за кордон начебто слід отримувати призовникам і всім іншим військовозобов'язаним аж до пенсіонерів. В той же час до прийняття відповідної законодавчої норми будь-які юридичні обмеження при виїзді за кордон для військовозобов'язаних відсутні. Тому будь-яких правових обмежень на сьогодні щодо виїзду за кордон військовим на сьогодні не існує.
Коментарів: 1
Олена Показати IP 10 Серпня 2016 22:33
Доброго дня. З 2007 року платила налог на землю приватизовану . А цьому році повідомили що з 2009 по 2012 в них немає проплат моїх тому сказали в податковій або заплатити за ці роки плату за землю і пеню або пред'явити їм квитанції за ті роки. Прекрасно розуміючи що їх немає вже. Але чому в попередніх квитанціях не писали за борг. Підскажіть що робити. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus