USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[8 Серпня 2016 10:05] uspesnaledy8: Доброго дня!

Селищна рада прострочила строк щодо надання відповіді на чотири дні. Було звернення до Уповноваженого з цього приводу, на що Він вимагає надати усі копії відповідей з цього приводу. Скажіть, будь ласка, як уникнути відповідальності, якщо така інформація знаходилася у відділі, який нею володіє і прострочили її з поважних причин (було відрядження), а такою інформацією володіє лише начальник відділу. Може є якісь рішення суду, що дозволять уникнути відповідальності, або закони?

Буду дуже вдячна за Вашу допомогу!
Відповідь юриста:
У вашому випадку щоб уникнути відповідальності є лише варіант дроблення заднім числом проміжної відповіді про продовження розгляду запиту до 20 робочих днів. А вже внутрішнім відомчим розпорядженням мотивувати це тим, як є (що відповідальна особа за таку інформацію перебувала у відрядженні). В цьому випадку проміжна відповідь міститиметься лише у вашому діловодстві (і її слід буде якої вмістити хронологічно до журналу вихідної кореспонденції). В іншому випадку відповідальності не уникнути, хіба що закінчаться строки давності притягнення до неї.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus