USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[10 Серпня 2016 14:21] Olga: ДД. При виїзді закордон сім'ї, чи потрібно, щоб прізвища подружжя співпадали? Наприклад, чоловік і дружина мають різні прізвища, і бажають поїхати закордон із неповнолітньою дитиною. Чи повпливає розбіжність прізвищ на виїзд?

І якщо при одруженні залишати своє дівоче прізвище, то який переляк документів потрібно обов'язково змінювати - тобто водійські права, паспорт закордонний і тд.
Відповідь юриста:
Якщо виїжджати за кордон з дитиною в той час, коли у подружжя (батьків дитини) різні прізвища, фактично не можливо зробити, щоб такі прізвища співпадали. Тут хіба що підроблювати документи. При наявності всіх необхідних документів, зокрема свідоцтва про народження дитини, з якого чітко вбачається, що прізвища різні, та наявності усіх інших необхідних проїздних документів, питань виникати не повинно. Якщо при одружені залишається дівоче прізвище, тоді ніяких документів, які посвідчують особу, змінювати не потрібно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus