USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[13 Серпня 2016 08:35] Gural: Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я поміняла прізвище за кордоном (Чехія), обов*язково буду міняти закордонний паспорт, а чи потрібно міняти мені прізвище в українському паспорті? І де можу взяти документ в Україні, який підтверджує зміну прізвища? Дякую.
Відповідь юриста:
В Україні Вам прийдеться змінити прізвище, оскільки Ваш національний паспорт є недійсним. А документом, який підтверджуватиме зміну прізвища, буде той, на підставі якого і змінили прізвище за кордоном.
Коментарів: 1
Альона Показати IP 14 Серпня 2016 19:35
Працюю держслужбовцем. Призупинили пенсыю по інвалідності ІІІ гр загальне захворювання. В зв'язку з виходом закону. Прочитала статтю але не розумію яку пенсію повинні поновити спецпенсію чи по інвалідності? http://taxlink.ua/ua/news/pracjujuchi-derzsluzbovci-majut-pravo-na-ponovlennja-ranishe-priznachenoi-pensii.htm

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus