USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[19 Серпня 2016 09:41] Орлов: Доброго дня! Я працюю у школі в Україні, тепер ми з сином приїхали на лікування в Польщу. Нам потрібно здавати аналізи, які тривають тиждень. Чи маю я законне право не бути на роботі, і як це зробити. Лікування проходить безкоштовно, на медичне забезпечення батька, який працює в Польщі.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ви маєте право не бути на роботі. І для цього Вам слід буде зробити лікарняний (як мінімум взяти потрібні документи в Польщі, які підтверджуватимуть перебування там дитини саме на лікуванні). А Ви, як законний представник сина, якщо він потребує лікування, маєте право знаходитись із ним. І такі медичні документи надасте в поліклініку за місцем проживання для того, щоб виписали Вам лікарняний лист. Зрештою цю ситуацію Вам слід просто проговорити із директором школи, і, думаю, він віднесеться з розумінням.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus