USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[22 Серпня 2016 12:22] Сергей: Моя донька (14 років) з подругою після відвідування магазину випадково винесли жіночу сумочку (вартість 400 грн.). Охорона викликала поліцію. Батько подруги відмовився від написання пояснень. Моя жінка під диктовку слідчого, який сказав, що так буде краще, підписали пояснення, в якому йшлось, що діти вчинили це випадково (викладаючи речі, які приміряли, забули викласти маленьку сумочку). Адміністрація магазина не погодилась вирішувати мирним шляхом. Мовляв, розбирайтесь з поліцією. Камери спостереження в магазині відсутні.

Коли я став наполягати на відмові від пояснень, що підписала жінка, слідчий мені і їй відмовив. Які можуть бути наслідки для нас і для дитини? Ніяких порушень з її боку ніколи не було.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо це дійсно мало місце випадково, тобто Ваша донька не мала наміру її викрасти, тоді нічого Вашій дочці не буде, оскільки не можливо буде довести - наявність в її діях суб’єктивної сторони на вчинення кримінального правопорушення: заволодіння сумочкою шляхом таємного викрадення. У цьому випадку Вам недоцільно відмовлятись від раніше наданих донькою показів, а правильно відпрацювати з адвокатом позицію захисту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus