USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88
Запитай юриста
[25 Серпня 2016 15:28] Віктор: Хочу продати земельну ділянку, за якою закріплений номер будинку, але будинку вже немає. Комісія від БТІ була на ділянці і установила цей факт. За номером приписаний мій син, який не хоче виписуватись, БТІ вимагає акт обстеження і рішення від сільської ради про те, що будинку вже не існує, щоб ліквідувати номер. Але в сільській раді сказали, що складуть тільки акт, без рішення, тому що там приписана людина, чи можу я лише з актом звернутись в суд, щоб виписати сина (нову прописку йому забезпечувала, але він відмовився), він там не живе більше 15 років і яким чином мені швидше його виписати?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо у Вас така конфліктна ситуація - слід подати позов до суду про скасування місця реєстрації Вашого сина за вказаною адресою у зв'язку з відсутністю житла як такого, у якому можлива реєстрація місця проживання. Такий позов підставний і буде задоволений, і в ході судового розгляду буде встановлено факт відутності такого будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus