USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[30 Серпня 2016 00:53] k__sju: Доброго дня. Проконсультуйте будь ласка з приводу наступного питання: в договорі купівлі-продажу майнових прав (новобудова) як Покупець вказаний мій чоловік, однак ми хотіли б, щоб в документах на право власності на квартиру були вказані обоє: чоловік та дружина.
Якщо я не помиляюся, то ми маємо укласти ще договір купівлі-продажу. Чи в цей документ можна внести обидві особи, які будуть співвласниками майна?

Якщо мій чоловік знятий з місця реєстрації, чи це не стане перепоною оформлення права власності на майно?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви хочете, щоб стати співласниками квартири відразу обома, тоді слід внести зміни до договору із забудовником, а саме до вказаного договору купівлі-продажу майнових прав, де покупцями будете значитись обоє (або домовитись, і переробити цей договір на новий).

Фактично відсутність реєстрація місця проживання не повинна бути проблемою при реєстрації права власності на житло, слід буде пояснити реєстраторам (при виконкомі міськради) про те, що чоловік пропишеться одразу після реєстрації права власності на новозбудоване житло, і отримання документів, на підставі яких можливо буде реєструвати в ньому місце проживання. Також зареєструвати право власності на новозбудовану квартиру зможе любий нотаріус (за місцем заходження такої квартири).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus