USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[12 Вересня 2016 18:11] Валентина: Добрий день! Я проживаю в одному будинку зі своєю родиною з 1989 року. Частина будинку належала мені,а інша частина - моїй тітці. В липні 2015 року я оформила купівлю-продаж її частки для того, щоб можна було оформити субсидії на одну людину і щоб я була повноправним власником усього будинку операції з грошима не проводилися). В жовтні 2015 року подала на документи субсидію, яку мені врешті призначили. А через рік, тобто в липні 2016 року, мені повідомили, що я маю її повернути .Що мені робити! Поясніть будь ласка. З повагою, Валентина.
Відповідь юриста:
Вам треба офіційно звернутись в управління соцзахисту, яке призначило субсидію, для отримання письмової відповіді щодо правових підстав для вимоги повернути субсидію. На які саме норми закону пошлеться цей орган для обґрунтування такого рішення. Тут слід також знати чи при заповненні заяви на отримання субсидії Ви щось вказували про коштовні покупки, чи такої графи не заповнювали. Тоді можна продовжити це питання.
Коментарів: 1
Liza Показати IP 12 Вересня 2016 19:13
Доброго дня! Менi призначили допомогу малозабезпеченiсть два мiсяцi тому, по доходах,i теперь мiй чоловiк продаэ квартиру яка була в кредитi, через документ купiвлi-продаж i указана сума продажi 41 тис.гр .Всi отриманi кошти з квартири пiшли на погашения кредиту.Ми там нiразу не проживали бо живемо у поэму будинку 4 чол.В соцсебесi нам не дають спокою кажуть до у нас э дохiд з. продажу але це 41 тис.гр а по закону можна на 50 тис гр ,як можна доказати, що все пiшло на погашения кредиту,i якi справки можуть пiдiйти по такiй справi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus