USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[14 Вересня 2016 09:18] mag: Доброго дня. Потребую Вашої допомоги оскільки опинилась в дуже скрутному становищі. З чоловіком в офіційному шлюбі не перебувала, тільки вінчана в церкві. У нас є спільний син, йому 6 років, має інвалідність, тому я непрацюю. Чоловік записаний як батько у свідоцтві про народження дитини. Він помер і виявилось, що у нього в різних банках є несплачені кредити, про які я, за його життя, конкретно нічого не знала, тому що ми з ним разом не проживали. Крім того в чоловіка є інший повнолітній син, який записаний на прізвище матері, але покійний вказаний як батько у свідоцтві про народження. На чоловіка і на мене були оформлені довіреності на трейлер і на машину, при чому на машину термін довіреності закінчився рік тому. Чи можу я претендувати на трейлер і машину, і чи повинна я сплачувати борги банкам? Чи успадковує борги батька повнолітній син?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Борги банкам Ви не повинні сплачувати, також борги банкам не повинні сплачувати і діти покійного. Відповідальність за зобов’язаннями покійного несуть його спадкомці, які прийняли спадщину, і лише в межах вартості успадкованого ними майна. На трейлер і на машину Ви претендувати не можете, оскільки, як розумію, вони не були власністю чоловіка, а зареєстровані на інших осіб. Хіба що ті особи, хто є офіційно їх власниками, перереєструють їх на Вас.
Коментарів: 1
Наталія М Показати IP 16 Вересня 2016 13:51
Чим має право сільський голова передавати печатки під час основної відпустки іншим працюючим тобто бухгалтеру,діловоду коли видав розпорядження на секретаря покладені обовязки голови на час основної щорічної відпустки. Це перше Друге питання. Чи має право голова без депутатів звільнити секретаря сільської ради ,і як ,бо право висунення він використав при першійи сесії коли подавав кандидатуру секретаря на першій сесії при визнанні його обраним головою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus