USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[3 Жовтня 2016 11:19] Тетяна: Добрий день.

Підкажіть, будь ласка, як вирішити таке питання:

До адміністрації звернулася громадянка - донька загиблого в роки Великої Вітчизнаної війни щодо увіковічнення пам'яті померлого від ран у 1941. На даний час на території міста, звідки родом померлий, знаходяться дві братські могили, де захоронені воїни, які загинули при визволенні міста у роки ВВВ. Місце ж поховання батька заявниці - невідомо. Заявниця наполягає на увіковічнення пам'яті її батька шляхом внесення прізвища батька на монументах братських могил.

Чи юридично буде це правильним? і чи не викличе даний факт обурення інших громадян, родичі яких пропали безвісти, але пам'ять їх не увіковічнена?

Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так, це питання не в правовій площині вирішується, а в локально суспільно-політичній.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus