USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94
Запитай юриста
[16 Жовтня 2016 17:24] Володимир: Доброго дня. У мене наступне питання, чи має право власник житла не впускати в помешкання прописану в ньому особу, якщо та знаходиться в нетверезому стані? Може є якійсь лазівки типу самозахист, чи пяний в громадському місці....? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо такому власнику належить усе житло, а інша людина, яка намагається в нього потрапити, перебуває в нетверезому стані, не дивлячись на прописку в такому житлі цієї нетверезої особи, власник має право її не впускати. Одноосібний власник житла може і не впускати в таке житло прописаних в них осіб, якщо так порахує за потрібне, якщо окрім прописки в таких осіб немає жодних інших підстав проживати в помешканні.
Коментарів: 2
tktyf Показати IP 16 Жовтня 2016 20:17
Моє майно, як боржника, а саме дві кімнати в квартирі спільного заселення, продано з прилюдних торгів. Згодом торги, за моїм позовом, визнані недійсними апеляційним судом. При цьому скасований акт про прилюдні торги, протокол про проведення прилюдних торгів і свідоцтво нового власника. Реституція судом не застосована. Мені вдалося скасувати через реєстраційну службу електроний запис про право власності нового власника. Питання:1) які подальші дії виконавців в даній ситуації.2) що мені робити щоб зняти заборону відчуження накладену нотаріусом при посвідченні іпотеки і повернути квартиру у власніть. Дякую.
світлана Показати IP 7 Листопада 2016 05:56
маю чотири неповнолітні дитини проживаю на украіні.чоловік е поляком проживае у польщі.від держави отримую допомогу при народжені.двох старших дітей не е поляка тільки двох менших.я не можу подати папери на малозабезпечену вимагають його зарплату.на двох старших отримувала аліменти від держави на даний час відмінено так як е чоловік .вік дітей 14 13 5та3роки.важко жити маючи щей кредити порадьте що маю робити.в органи соц захисту по місцю проживання зверталась там говорять що нічого не виходить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus