USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[20 Жовтня 2016 18:30] Наталія: Добрий вечір. Дайте відповідь на наступне запитання. Ми з чоловіком прописані у різних місцях, дитина, якій 8 років, зареєстрована разом зі мною. Я хочу виписати дитину від себе і зареєструвати по місцю прописки чоловіка - на що працівник сільської ради відповіла, що дитину може виписати тільки разом зі мною. Чи насправді це так?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це не так. Дитина може бути зареєстрована за місцем проживання одного із батьків. Відповідно в такому випадку я не вбачаю будь-яких правових обмежень щодо зняття з реєстрації місця проживаннян дитини, та подальшу, фактично одночасну, реєстрацію місця проивання дитини розом із її батьком.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus