USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[22 Жовтня 2016 14:20] Оксана: Доброго дня у мене наступна незрозуміла ситуація із субсидією : У мене є свідоцтво права на спадщину, але тільки на 1/2 будинку, на іншу половину - сестри. На даний момент у хаті проживає тільки чоловік, тому я вирішила за допомогою договору найму-аренди оформити на чоловіка субсидію... Проте у Соцзаху засумнівались у такому способі, по тій причині, що виходить я здаю в аренду тільки 1/2 житла, а, мов, субсидію буде чоловік отримаувати на все житло, непорядок). Тому "завернули" документи і сказали проконсультуватись у юриста... Що ви порадите? Чи є шанс у нас на субсидію і якщо так, то що потрібно зробити/сказати працівникам соцзаху? Велике дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку слід здати чоловікові усе житло від Вас та від сестри, кожна по 1/2 частки будинку. І вже з таким договором можна буде звертатись чоловікові за отриманням субсидії.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus