USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Запитай юриста
[22 Жовтня 2016 19:17] val4ik: Добрий день! Я розлучився з дружиною, при розлученні вона подала заяву на стягнення аліментів, рішення суду про аліменти я ще не отримав... скажіть будь ласки, чи речі (одяг, взуття) які я буду купувати дитині за свої кошти, можуть входити в суму аліментів? Дитина осталась з дружиною..
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ні такі речі не входитимуть до суми аліментів. Для того, щоб входили, слід від дружини отримувати розписки на отримання відповідної суми коштів в рахунок аліментів (зокрема, сум на які будете купувати для дитині речі).
Коментарів: 2
val4ik Показати IP 22 Жовтня 2016 19:21
І ще хотів спитати, ми прописані з дружиною і дитиною в квартирі батька,я хочу дружину виписати оскільки з Луцька вона виїхала, і добровільно виписуватись не хоче, що можливо зробити в цій ситуації? Наперед вдячний!
222 Показати IP 25 Жовтня 2016 10:08
Оце пішли мужики! Для своєї дитини шкода колготи чи якусь одежину купити! Стидоба! Та таких як ти зразу треба каструвати, щоб потім діти не мучилися з таким батьком! Я б на місці тої дитини з тобою не підтримувала жодного зв"язку, тому що такий гнида як ти на це не заслуговує. Врештрі решт життя розставить все по місцях і на старості років ти будеш помирати один і нікого біля тебе не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus