USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[24 Жовтня 2016 11:57] Островская Наталья: Доброго дня. Така ситуація. Звернулась до людини, яка пообіцяла допомогти у відкритті візи і влаштуванні на роботу за кордоном. Заплатила чималу суму.

Коли прийшов час зустрітися і їхати за кордон, людина виключила один номер телефону і заблокувала на сайті. На іншому номері ще був зв'язок. Паспорти врешті повернули потім, сказали, що вишлють гроші і все, зв’язок перервався.

Є банківські квитанції про перевод грошей. Є прізвище людини, на яку вони переводилися, прізвище людини і на банківську карту. Також є дані того, хто повертав паспорти новою поштою. А ще є фото людини, з якою зустрічалися і якій давали паспорти і гроші на руки.

Скажіть, чи реально повернути свої гроші, а це приблизно 19 тисяч гривень? І куди звертатися, щоб повернути їх? Та людина ймовірно проживає в Мукачевому або в Ужгороді, бо паспорти надіслані з Мукачевого, і гроші переводилися теж в Мукачево.Чи є якісь шанси повернути гроші? Я одинока багатодітна мама. Що мені робити, підкажіть.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так, що шанси повернути сплачені кошти доволі мізерні. В правовому полі тут можливо лише звернутись до поліції із заявою про вчинення щодо Вас шахрайства, а саме заволодіння коштами в сумі 19000 грн. шляхом обману під приводом надання послуг із відкриттям шенгенської візи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus