USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[25 Жовтня 2016 16:49] Ганна: Доброго дня.
Якщо на останньому поверсі нашого будинку сусіди викупили дві квартири та незаконно встановили двері, які обмежують доступ на дах, та, як наслідок, доступ до комунікацій. Куди треба подати заяву, щоб змусити їх відкрити доступ, адже від таких дій потерпають інші мешканці будинку (наприклад, вже 5 днів на дах не може потрапити майстер для перевірки системи опалювання)?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це залежить від того, на чиєму балансі перебуває будинок. Якщо на балансі ЖЕКу, тоді слід звернутись до його керівництва чи силами ЖЕКу можна відчинити такі двері. Якщо ж будинок перебуває на балансі ОСББ – то слід керівництвом об'єднання відчинити такі двері, оскільки вони стосуються доступу до площ загального користування, про які піклується балансоутримувач будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus