USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[28 Жовтня 2016 19:30] polly88: Добрий день! Маю до вас наступне запитання: жінка проживає з чоловіком 6 років у так званому "цивільному шлюбі" (стосунки офіційно не оформлені). Зараз вона вагітна, чоловік не хоче дитини, але жінка вирішила народити. Чи може дитина претендувати на частку майна батька (після визнання батьківства через суд,) якщо всю свою власність чоловік записує на своїх повнолітніх дітей від попереднього шлюбу? Або хоча б на частку житла, в якому проживає батько? Чи дитина може претендувати виключно на аліменти від батька, і якого розміру можуть бути аліменти?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Така дитина не зможе претендувати на частку майна батька (після визнання батьківства через суд), якщо всю свою власність чоловік записує на своїх повнолітніх дітей від попереднього шлюбу. Така дитина зможе претендувати на частку житла, в якому проживає батько, за умови, що такий батько розпорядиться надати такій дитині частку свого житла. 100 % така дитина зможе претендувати на аліменти від батька. Наразі говорити про розмір аліментів ще зарано, спочатку слід народити і визнати через суд батьківство. Та в будь-якому випадку це мінімум 25 % від розміру доходу батька, і мінімум 30 % від прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus