USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[30 Жовтня 2016 15:14] fep7: Добрый день!

Помогите определить, что надо делать.

Я получил в наследство 3/5 дома по завещанию. Земля под домом не приватизирована (нет свидетельства на право собственности на земельный участок). Я обратился в земельные ресурсы с заявлением об организации работ по установлению границ земельного участка в натуре для её приватизации. Мне ответили, что необходимо обратится с заявлением от всех собственников дома. Однако сосед, который владеет 2/5 дома не хочет этим заниматься и вообще разговаривать на эту тему, ему это не интересно. В земельных ресурсах посоветовали обратится в суд.

Как мне поступить и что надо сделать, чтоб приватизировать землю под домом?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку можливість вирішення питання про підготовку технічної документації на земельну ділянку для її подальшої приватизації можлива виключно за заявою власників будинку (усіх). Для того, щоб приватизувати земельну ділянку саме окремо Вам, то слід виділити в натурі належних 3/5 будинку як самостійного об’єкту, з присвоєнням окремої адреси, і тоді клопотати про надання особисто Вам дозволу на розробку технічної документації для обслуговування належної Вам частини будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus