USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[24 Листопада 2016 15:07] Ольга: Доброго дня!

Питання стосовно субсидій.

В 2015р оформила доручення на право користування авто гр.Іванову.

Через тиждень гр. Іванов зняв з обліку авто і дав доручення на право керування гр.Корзуну, який в цьому ж році продав авто.

При продажу ні в договорі, ні в справці-рахунку мого прізвища немає.

Але податкова інспекція надає довідку про доходи в відділ субсидії про те, що в 2015р мені нараховано і виплачено 66700 грн.

Чи можу я довести, що в 2015р такого доходу не отримувала.

Якщо це можливо, куди і які потрібно надати документи?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Певно видавши таке доручення, в ньому також було передбачено право розпорядження автомобілем, а не лише користуванням. І якщо хтось із подальших довірителів продав авто, вважається що він діяв від Вашого імені, як від власника, відповідно Ви виступали продавцем і отримувачем коштів. Тому дії податкової цілком законні. Ви можете спробувати довести факт не отримання доходу через суд, одна не може спрогнозувати ствердно позитивного результату можливого судового рішення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus