USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94
Запитай юриста
[6 Грудня 2016 13:20] ksjusha1775: Доброго дня. Дуже вдячна за всі Ваші відповіді! Мене цікавить ще ось таке, потерпіла стверджує ніби я саме та людина, яка намагалась вчинити злочин (а це точно була не я, на це є докази). То ж чи можу я на неї поскаржитись до суду або в поліцію за неправдиві звинувачення щодо мене (їй 90 років). Може в неї маразм старечий, не хотіла я її чіпати, але це вже справа честі. Буде вона якось покарана, чи їй вік дозволяє робити усе що їй заманеться(вона старенька і її усім шкода,а те що я важко хвора і інвалід 2-ї групи то всім все одно)?
Відповідь юриста:
Добрго дня! Так, Ви можете подати на таку потерпілу заяву про вчинення нею кримінального правопорушення, передбаченого ст. 383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину). Її вік та стан здоров'я можуть слугувати лише пом’якшуючими обставинами, і не зможуть бути беззаперечними підставами для звільнення її від відповідальності.
Коментарів: 1
Анна Показати IP 6 Грудня 2016 15:09
Відкрите кримінальне провадження за ч.2.ст.367 КК.Службовцем ніколи не була, Але існує постанова Київського міжобласного Апеляційного Господарского суду, де підтверджують мої дії законими і також існує постанова Вищого Господарского суду яка залишає в силі постанову Апеляційного суду.Чи мають право далі розглядати мою справу в суді.Ця справа тянеться 6 років.Спочатку була відкрита кримінальна справа за Кримінальним кодексом 1960 року, а потім вона десь ділась і появилось кримінальне провадження.Буду дуже вдячна якщо ви хоч слово напишите по цьому питання,Збираю по крохам інформацію,щоб щось довести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus