USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[6 Грудня 2016 15:36] Анна: Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.367. Службовою особою ніколи не була. Але справа в тому, що існує постанова Київського міжобласного Апеляційного Господарського суду, де є підтвердження, що мої дії були законні і також залишено в силі постановою Вищого Господарського суду.

Чи мають право далі розглядати мою справу в суді?

Ця справа тягнеться 6 років. Спочатку була відкрита кримінальна справа за кримінальним кодексом 1960 року, потім вона зникла, з'явилося кримінальне провадження, де намагаються в суді приховати, що цій справі майже 6 років. Буду дуже вдячна, якщо ви дасте відповідь на моє запитання.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ствердно надати відповідь на Ваше запитання, з огляду на мінімум вихідних даних, неможливо. І на це краще відповість адвокат, який представляв Ваші інтереси у зазначених справах. Однозначно можу сказати, що розслідувати таке кримінальне провадження органи досудового розслідування мають право. А ось його перспективність - це вже зовсім інше.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus