USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[6 Січня 2017 12:33] Nadiia: Доброго дня. Допоможіть будь ласка розібратися в ситуації і підкажіть як з неї вийти.



Я громадянка України. Наразі я перебуваю та працюю за кордоном, але в Україні володію спадковим майном від моєї бабусі, а саме земельною ділянкою, де збудували будинок, у якому приписаний і проживає мій колишній (ми офіційно розведені) чоловік (я і діти приписані за іншою адресою,в домі моєї матері). За моєї відсутность, нечесним шляхом (яким саме незнаю) колишній чоловік перепесав право власності будинку на себе. Яким чином мені діяти і до кого звернутися?



Хочу зазначити, що всі будівельні витрати по будинку були оформлені на нього, всі квитанції на його імя, оскільки я була відсутня і передавала гроші готівкою на витрати. Будинок будували для дітей. Зі своєї сторони, аби застрахувати інтереси колишнього чоловіка, я склала заповіт з правом повічного проживання його у цьому. Підкажіть, що мені робити? Я у відчаї.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для того, щоб визначитись із шляхами вирішення ситуації, в першу чергу потрібно ясно встановити всі обставини. А саме, встановити на підставі яких правовстановлюючих документів Ваш колишній чоловік набув право власності на будинок. Тобто спочатку встановити діагноз, а потім лікування. Враховуючи відкритість реєстру нерухомості, необхідно отримати з нього витяг про права власності на будинок. І надалі досліджувати документи, які слугували підставою для реєстрації права власності за чоловіком. Також важливо, чи належним чином Ви оформили на себе право власності на земельну ділянку, яка залишилась як спадок від бабусі. Враховуючи факт Вашого перебування за кордоном, доцільно укласти із українським адвокатом договір про наданя правової допомоги, і він на місці би займався цим питанням. Це можливо зробити навіть дистанційно.
Коментарів: 1
марина. Показати IP 11 Січня 2017 19:01
Підскажіть я народила дитину, чи повині чоловіку дати на роботі гроші при народженні дитини.Чоловік працюе офіційно кіномеханіком???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus