USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[10 Січня 2017 00:23] Іштван Віталійович: Добрий вечір. Така ситуація - прикріпили санки до машини, й катаючись, санками випадково занесло й ми стукнули машину, поліцію ми не викликали, власник пошкодженої машини вимагає нові деталі, хоча старі можливо полагодити, пошкодження дуже незначні - тріщина на бампері й боковому крилі.

Питання:

Ми зобов'язані купити новий бампер і крило, чи можемо поремонтувати старі деталі?

Купівля нового коштує 10 000, а полагодити старі коштує менше набагато.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Реально як домовитесь. Якщо ДТП зафіксовано не було, тоді власнику пошкодженого автомобіля буде щось довести доволі важко. А в даному випадку власник пошкодженого автомобіля може як вимагати нових деталей, так і по доброті душевній погодитись на ремонт пошкоджених.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus