USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[13 Січня 2017 21:36] Ника: Доброго дня.

Прошу допомогти мені знайти відповідь на таке питання. Посадовець органу місцевого самоврядування, який працював на виборній посаді, наприкінці 2016 року заключив контракт до закінчення особливого періоду. Зрозуміло, що його не мають права звільнити. Але чи можна брати іншу людину на його місце - на час його відсутності? Проблема в тому, що посада виборна. Якщо можна тимчасово замінити дану людину - то як: за контрактом чи потрібно приймати рішенням ради?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо посада виборна, наприклад, секретар місцевої ради, то звісно потрібно обирати людину, яка займе таку посаду. Просто підписати з кимось контракт на виборну посаду не можна.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus