USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[21 Січня 2017 11:34] Сашко: Доброго дня!! В мене таке питання: моєму татові його дід заповів своє майно, але там прописана дочка татової сестри. Вже прошло вже декілька років після смерті діда. Варто додати, що спочатку він оформив тільки земельний пай. Як зараз все оформити до кінця на нього???
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Вас батько не пропустив строки прийняття спадщини, тоді слід звернутись до нотаріуса, який би переоформив на нього земельний пай в порядку спадкування, та завершити процедуру оформлення на себе спадщини. Прописка ролі не грає в цьому випадку, головне щоб був факт своєчасного звернення із заявою про прийняття спадщини. Якщо ж Ваш батько не проживав разом із дідом на момент смерті останнього, і не звернувся вчасно до нотаріуса, тоді слід буде вирішувати це питання в судовому порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus