USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88
Запитай юриста
[23 Січня 2017 23:31] Янчик: Доброго дня Вам! У мене до Вас таке питання. У мого чоловіка був попередній шлюб. Від нього має двох дітей. Доньці 19, а сину 12 років. Після розлучення він залишив все нажите разом майно та будинок, який придбав перебуваючи в шлюбі, своім дітям. Будинок та земля (город) записані на нього. Хотів коли виповниться сину 18 переписати все на нього, але колишня дружина подала до суду. Тепер, щоб не судитися та не зіпсувати відносини з дітьми він погоджується зараз переписати будинок на сина. Як це зробити?



Дружина наполягає щоб через судовий процес це відбулося і вона була до повноліття сина розпорядником майна. А юристи рекомендують зараз все переписати. Тільки ціна питання буде приблизно 10 тисяч гривень. Коштів зайвих немає. Чи доведеться платити такі кошти, якщо все буде через судовий процес? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! З тими даними, що ви написали, мені важко щось точно відповісти. Через судовий процес – може бути мирова угода, за якої можна прописати у ній те, що власником будинку буде син. Однак звісно краще і гарантованіше в інтересах сина буде наразі укласти із ним договір дарування. Я думаю що він вартуватиме дешевше, ніж 10000 грн.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus