USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95
Запитай юриста
[28 Січня 2017 14:46] Vitaliy: Доброго дня!

Брат дружини взяв кредит у банку, при оформленні договору він надав номер телефону сестри. Працівник банку дзвонив до сестри для підтвердження, однак він не повідомив, з якою метою дзвонить, мотивуючи, що - це банківська таємниця, хоча той неплатоспроможний. На той час брат проживав із своєю сім'єю в одному селі і був прописаний у матері. Після того, як він із своєю дружиною витратили усі гроші, він подав на розвід і переселився до матері, жінку та сина провідує ночами. Кредит та проценти не збирається віддавати, оскільки, він ніде не працює. Які можуть бути наслідки для матері, яка є власником будинку, нерухомості (будинок, земля не приватизовані) та сестри, яка проживає в обласному центрі?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В описаній ситуації якихось майнових чи юридично несприятливих наслідків для матері та сестри особи, яка взяла кредит, за умови, що вони юридично не виступали не майновими не фінансовими поручителями, немає. А можливі дзвінки працівників банку чи колекторів можна просто ігнорувати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus