USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[3 Лютого 2017 00:58] Tamara: Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, вирішити питання. Забираючи дитину ввечері з дитячого садочку, вихователь мені повідомила, що до моєї 4-річної дитини викликали поліцію. На моє питання "Чому?" мені відповіли: "Бо Ваша дитина тілесно нашкодила іншій! Ваша дитина вдарила і розбила губу іншій!" Як мені пояснили, це було зроблено для того, щоб зняти відповідальність з вихователя. Але як стався інцидент між дітьми, вихователь не бачив. Поясніть, будь ласка, наскільки були правомірними дії вихователя? Чи дозволено викликати поліцію без присутності батьків? І що взагалі робити в таких випадках? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку, як на мене, вихователь дуже перевищила з поліцією. Звісно, вона це зробила з метою не пред'явлення їй претензій з приводу неналежного виконання професійних обов'язків. Поліцію викликати вона мала право. Однак, ящо будуть проводитись якісь перевірки за участю Вашої дитини, то Ваша участь буде обов’язковою.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus