USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[3 Лютого 2017 09:59] uspesnaledy8: Доброго ранку!
Скажіть, будь ласка, чи потрібно у 2017 році Комунальній установі Територіальний центр соціального обслуговування міста (її працівникам, кервникам) надавати електронні декларації, а також КП міському центру служб для сім’ї, дітей та молоді (його працівникам та керівнику).
Слід зазначити, що КП міському центру служб для сім’ї, дітей та молоді позбавлені статусу держ. службовців у листопаді 2016 року.
На які НПА звернути увагу, або може є якісь нормальні роз’яснення юристів або НАБУ?
Заздалегідь буду дуже вдячна.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відповідно до ст. 1 Закону України "Про запобігання корупції", до суб’єктів декларування відносяться особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування; інші посадові особи юридичних осіб публічного права; інші особи, які зобов’язані подавати декларацію відповідно до Закону.

Декларація суб'єкта декларування, який припинив діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування (в запитуваному випадку це стосується осіб, які позбавлені статусу держ. службовців у листопаді 2016 року), подається до 00 годин 00 хвилин 01 квітня року, наступного за звітним роком, у якому було припинено таку діяльність. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація, та містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.

Щодо питання, чи слід працівникам комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування міста, рекомендую офіційно звернутись до Національного агентства з питань запобігання корупції.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus