USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[3 Лютого 2017 17:56] Читачка: Успадкувала від батьків майновий пай від 6 квітня 2001 року (сільськогосподарське підприємство ТЗОВ). І ще досі не можу отримати гроші від даного товариства за пай. Щороку кажуть, що розрахуються. Цьогоріч теж обіцяли, але обіцянку не виконали. Яким чином можна забрати гроші за майнові паї? Чи прив’язана гривнева вартість майнового паю до курсу долара?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Гривнева вартість майнового паю не прив’язана до курсу долара. А щоб отримати кошти від підприємства за Ваш майновий пай - слід професіоналу вивчити індивідуально Вашу ситуацію, і виришити питання про звернення в установленому порядку, з дотриманням всіх формальностей, до підприємства, у якому маєте відповідний май. У разі відмови, задовольнити таку Вашу вимогу, слід буде вирішувати питання в судовому порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus