USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Лютого 2017 21:43] тетяна: Ще одне питання. Моєму сину, (і багатьом іншим) в колгоспі, дали 2 га с/г земель. Документів не давали. Користуваись пару років (здавали в оренду),а потім РАЗ і забрали, як і в багатьох інших, типу не положено, але в дітей сільської верхівки не забрали, хоча вони набагато молодші від нього. Є якийсь шанс отримати землю назад, якщо вони вже подерибанили між собою людські наділи?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви користувались такою землею без будь-яких підтверджуючих документів, то це малоперспективно.
Коментарів: 1
Настя) Показати IP 9 Лютого 2017 23:19
Доброго дня,скажіть будь ласка чи можуть мого чоловіка з яким я перебуваю в шлюбі звільнити з армії,у зв'язку з тим,що я народила дитину,я неповнолітня,ніде не працюю,і ще навчаюсь. Наперед дуже вдячна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus