USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[12 Лютого 2017 19:54] Валентин: Доброго дня. В мене таке запитаня, в хаті проживає 6 чоловік: я, моя дружина, двоє моїх дітей (одному 19, а другому 4), мама і мій брат. Мама постійно наполягає, щоб я зі своєю сімєю шукав собі житло, бо нема де брату жити. На яку частину хати я маю право?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це залежить від того, хто є юридичним власником хати. Якщо в ній є якась Ваша частка, то відповідно на таку частку і маєте право.
Коментарів: 1
Валентин Показати IP 19 Лютого 2017 08:44
Власником хати є мама і вона грозиться виселит мене через суд,мені хотілосяб знати на що я маю право я прожив тут 46 років і багато чого зробив,а брат не вклав ні копійки.І погрожують нам обоє виселенням або поділом Так я спадщини тоді не прийняв бо був малим і нічого не розумів,і про це мене ніхто не проінформував.Скориставшись цим мою долю привласнили без моєї згоди.так ? Для прийняття спадщини законом встановлено строк у шість місяців, який починається з часу смерті спадкодавця або оголошення його померлим. Разом з тим, у разі пропуску цього строку через поважні причини, такий спадкоємець може звернутися до суду з проханням визначити йому додатковий строк, достатній для подання відповідної заяви.Чи можу я повернути свою частину зараз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus