USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[21 Лютого 2017 13:53] Vinipuh Jura: Добрий день! Я не знаю що мені робити(((...

Ще рік назад я захотів відключитись від компанії "Воля", тоді ніби все починалось все нормально. Але коли почав говорити компанії про те, що хочу відключитись, то капец що почалось. То кидали трубку, то взагалі робили вигляд, що мене не чують і говорили про своїспослуги. Проте потім вже вдалось поговорити на рахунок розірвання договору, і мені відповіли, що я маю під"їхати і написати заяву. Натомість я попросив, щоб хтось з них приїхав до мене, аби я написав заяву, оскільки як я інвалід 1 групи і прив"язаний до апарату (штучної нирки) аби вижити. Проте до мене так ніхто і не приїхав.



Я не знав, що робити, тому взяв і сам перепідключився до Київстар. Ніби все було добре. Але десь через 2 місяці почали приходити квитанції про мінуси, тоді я почав знову дзвонити і писати до "Волі" та з"ясовувати. Мені почали погрожувати, і так продовжувалось більше піврок. Потім все стихло.



А тепер, через пару місяців, мені дзвонять колектори з фірми EADR і ставлять перед фактом, що я їм винен грош. Ситуацію я їм пояснив ситуацію і попросив, щоб вони перевірили, чи я винен дійсно. Нптомість мні заявили, що вони не є компанія "Воля" і нічого не збираються провіряти. Та додали, що все одно мушу заплатити. Я відмовився. Тоді мені натякнули з погрозами, щоб я готувався...!!!



Тепер же я не можу зайти на сайт "Волі", точніше в свій кабінет, аби зробити скріншоти для доказів того, що там писалось і яка різниця в сумі там і на квитанції в листі. Я робив відеодоказ того, що не можу зайти в особистий кабінет "Волі".



Я навіть робив відновлення паролю по емейл. Пароль приходив, але тепер так виходить, що того договору не існує (бо по договору не відновлювався пароль а по емейлу відновився) Тепер я не знаю, що робити. Порадьте, будь ласка, щось.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ваша ситуація не є складна! Оскільки Ви не маневрений, тобто накладно фізично з'явитись на офіс до "Волі" і висунути свої претензії, пропоную Вам звернутись до Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, щоб надали Вам адвоката. Ось телефон центру: 77-07-17. Тому що Вашу ситуацію слід вирішити комплексно, з'ясувати підставність утвореної заборгованості перед "Волею", а також підставність передачі її колекторам. Думаю, що у такий спосіб вирішете Вашу ситуацію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus