USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[21 Лютого 2017 23:25] Власюк Оксана: Доброго дня, допоможіть, будь ласка. Мене цікавить, чи можу я якимось чином отримати від держави свої лікарняні...Перебувала в лікарні 2-3 місяці,в ід підприємства отримала лікарняні, а ось з державними трапилась "халепа"...Банк, який нас обслуговував, обанкрутився, протягом 6 місяців нам повертали кошти, які були на картках, але лікарняні державні "зависли" десь, оскільки в розрахунковій вказано, що вони поступили на заблоковану картку???!!! Що робити? Підприємство говорить, що колись вони надійдуть (кошти), але вже рік пройшов...Куди можна і як звернутись? Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Звісно що можна! Якщо такі кошти були перераховані на картковий банківський рахунок, нехай і карточка, за допомогою якої він обслуговувався, і заблокована, все одно вони мають бути на такому рахунку. Треба звернутись до тимчасової адміністрації банку, і вимагати сплати таких коштів. Також слід офіційно звернутись до фонду з тимчасової втрати працездатності та отримати офіційну відповідь куди саме, коли і в якій сумі були перераховані Ваші лікарняні. Таким чином і можна буде побачити, де вони "зависли". Відповідно звідти і вимагати їх повернення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus