USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[16 Травня 2016 04:28] Сергій: Доброго здоров'я!

Я - сільський медик на пенсіі, не працюю. З 1 липня 2015 року скасовано пільги на ЖКП за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сімї в розрахунку на одну особу за попередніх 6 місяців не перевищує 1710 гривень. У мене розмір пенсіі 1750 грн. В дружини - 1300 грн. На якій основі мені відмовлено в пільгах, адже це суперечить ст. 77 ЗУ " Основи законодавства України про охорону здоровя", де передбачені пільги за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, що дає право на податкову соціальну пільгу у порядку визначену Кабінетом Міністрів України?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я Вам рекомендую письмово, з описанням вказаних у запитанні обґрунтувань, звернутись до відповідного підрозділу органу соцзахисту населення, який призначає житлову субсидію, із заявою щодо розгляду Вашого питання на комісії. І вже за результатами письмової відповіді такого органу, якщо Вам буде відмовлено, звернетесь до мене із чітким зазначенням підстав відмови, які будуть викладені у відповіді.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus