USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[17 Травня 2016 12:49] Леся: Доброго дня! Мене чоловік регулярно б'є. Я декілька разів викликала поліцію - не дійшло і нічого я цим не вирішила. Я вирішила подавати на розлучення і хочу виписати його із будинку, який успадкував мій батько від своєї мами. Як мені це зробити і які документи потрібно зібрати, і чи це можна об’єднати в одну позавну заяву до суду? Наперід дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це можливо зробити тільки в судовому порядку, подавши позов про розірвання шлюбу, та скасування реєстрації місця проживання Вашого чоловіка в батьківському будинку. Якщо на сьогодні будинок належить Вашому батьку, то об'єднати такі вимоги в одному позові неможливо. Якщо будинок належть Вам, тоді можливо. Судячи з питання, що ставите, самі Ви такий позов навряд чи складете та подасте до суду, тому такий перелік документів у вашій ситуації Вам наведе юрист, який займатиметься такою справою.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus